ŽELJKA ROKSANDIĆ

Profesor engleskog jezika, književnosti i pedagogije

Home- O meni Reiki- Meditacija tjedna - Aura
Arhiva meditacija- E-mail 

NOVO * Reiki drvo života * NOVO

OBJAŠNJENJE BOJA U AURI (kompjutersko očitavanje)

SREDINA (DOŽIVLJAVANJE) "AKVAMARIN"
Boja koja se vidi iznad naše glave ukazuje na to što mi sada doživljavamo. To je boja koja najbolje opisuje što ovaj tren doživljavamo, naše trenutacno stanje svijesti, cežnje i želje. Ako je boja visoka to bi moglo znaciti izrazite ambicije ili naglašenu želju za onim što želimo biti.

AKVAMARIN SREDINA: Imate suosjecajnu, osjetljivu i mirnu narav, ali znate kako se usredotociti na ispunjanje svojih ciljeva. Vi ste po prirodi ucitelj, savjetnik, zdravstveni radnik i roditelj. Vi znate kako pomoci, ohrabriti i njegovati druge s podjednakim iznosima energicnosti i ljubavi. Ljudi reagiraju na vašu osjetljivost i brigu i prirodno žele da vam se povjeravaju. Može biti da se sada nalazite u periodu tranzicije i promjena.

DESNA STRANA (IZRAŽAVANJE) "TIRKIZNA"
Smatra se da je boja na desnoj strani energija koju mi izražavamo i projiciramo. To je frekvencija vibracije koju drugi u našoj okolini najvjerojatnije vide ili osjecaju. Mnogo ce puta naši prijatelji pomisliti da je to energija koja odgovara našem pravom bicu. Medutim, to je ono što mi ispoljavamo prema svijetu.

TIRKIZNO DESNO: Svijet vas doživljava kao mirnog iscjelitelja. Plavo je boja harmonije, komunikacije i plemenitosti prema drugima, dok je zeleno boja iscjeljenja, rasta i posvecenja. Kombinacija ovih dviju boja, plavo/zeleno, pokazuje da ste osoba velike intelektualne dubine i suosjecanja. Spasili bi svijet kad bi to mogli. Iskazujete iscjeliteljsku energiju. Plemeniti ste prema drugima, te posjedujete veliku strpljivost. Mogli bi biti izvanredan ucitelj, zdravstveni radnik, roditelj ili iscjelitelj.

Ako radimo na našem
duhovnom razvoju,
to se odražava na našoj AURI.

LIJEVA STRANA (BUDUCNOST) "SVIJETLOPLAVA"
Boja na lijevoj strani obicno je vibracija koja ulazi u naše bice i stoga ima vezu s buducnošcu. Što je ona bliže našem tijelu brže cemo ju osjetiti. Za nekoliko trenutaka, za nekoliko sati ili moguce nekoliko mjeseci.

SVJETLOPLAVO LIJEVO: Bijelo je boja duhovnosti, dok je plavo boja mira, meditacije. intuicije i mirnoce, pa ste prema tome sada stupili u period vašeg života karakteriziran intenzivnom ljepotom, unutarnjim mirom i jedinstvom s božanskim.. Pred vama i drugima oko vas je prekrasno vrijeme iscjeliteljstva.

GRLO (KOMUNIKACIJA) "PLAVOBIJELA"
Boje koje se vide na grlu pokazuju kako komuniciramo s našom okolinom i kako izražavamo našu kreativnost. "Komunikacije i izražavanje" ne ukljucuju samo verbalno, nego takoder i psihicko, emocionalno i kreativno izražavanje svoga JA. Boja grla ukazuje na to kako projiciramo svoju osobnost i takoder kako komuniciramo sa svojim višim JA.

PLAVO/BIJELO GRLO
Ono što u ovom trenutku svoga života želite prenijeti drugima, to su poruke mira, harmonije, ljepote i duhovnosti. Ono što najviše želite odaslati u svijet su izrazi višeg reda. Pri svakom susretu ponašate se strpljivo, spokojno i sa suosjecanjem.

SRCE (OSJECANJE) "PLAVOBIJELA"
Energija srca pokazuje kako postupamo s našim emocijama. Ona pokazuje našu opcenitu sposobnost da volimo i nacin kako doživljavamo i izražavamo svoja najdublja osjecanja.

PLAVO/BIJELO SRCE
Vi želite jaku vezu s božanskim. Živite u skladu s vjerom i intuicijom i vjerujete u cuda. Vi ste inspiracija ostalima oko vas. Takoder imate duboko osjetljivu i maštovitu narav i moguce je da se želite izraziti kroz umjetnost ili kroz duhovne obrede. Želite duboku i znacajnu komunikaciju s drugima i osjecate se usamljeno i izolirano ako je taj odnos površan.

webMaster